Festa d'inauguració 75 anys de l'escola

El dijous 16 de febrer de 2012 a la tarda vam fer una Gran Festa d'Inauguració del 75è aniversari de l'escola molt emotiva, plena de sorpreses! Tots engalanats per l'ocasió i vam convidar les famílies.

Discurs inagural festa de l'escola

Vam començar amb el discurs inaugural de l'Àngels Farré, la Directora de l'escola.
Seguidament els alumnes de 6è ens van llegir el Pregó de tots els actes previstos per aquest 75è aniversari.
Discurs dels nens de 6è
Companyia Omeo-Omeo

Una gran actuació del grup de teatre de pares i mares de l'escola, la companyia “Omeo-Omeo”, representant escenes per reviure la història de l'Escola Garcia Fossas i recordar, tot parodiant, l'escola de fa molts i molts anys.

Un dels moments més emotius va ser la Presentació de l'Himne del 75è aniversari. El compositor del qual és el Sr Alfons Mula, ex-alumne , pare de l'escola i membre del Patronat Garcia Fossas. El va cantar Bernat Mula i tota l'escola el vam acompanyar cantat la tornada.
Himne

Vam posar la corona d'aniversari al balcó de l'escola i… aleshores va arribar el moment del pastís, un pastís fet pels alumnes de l'escola. Com a tota festa d'aniversari cal bufar les espelmes, 75 anys, per molts anys!I per gentilesa de l'AMPA, vam tancar la festa amb una xocolotada per infants, mestres i famílies. Uuumm! Que bona la xocolata!
Bufar les espelmes 75 aniversari

Escola Garcia Fossas
Carretera de Manresa,65 · 08700 Igualada · Telf 93 803 00 43
Blocs de l’escola