Ampa

L'AMPA és un moviment associatiu de pares i mares d'alumnes que pretén defensar el model educatiu d'escola pública tot col·laborant amb la Comunitat Educativa.

Per què serveix l'AMPA?
Les mares i pares de l'AMPA treballen voluntàriament amb l'escola per oferir idees, dinamitzar i desenvolupar models de projectes educatius de qualitat. Treballem conjuntament amb els mestres, les entitats i les administracions públiques per fer dia a dia millor l'educació dels nostres fills i filles.

Com ser soci de l'AMPA GARCIA FOSSAS?
Per ser soci de la nostra AMPA i poder gaudir dels avantatges que suposa ser integrant actiu només cal pagar 24 euros l'any escolar per família.
Ser soci permet accedir alumnes, pares i mares a totes les activitats que organitza l'AMPA.

Per a què serveixen les quotes que paguem l'AMPA GARCIA FOSSAS?
L'AMPA GARCIA FOSSAS organitza activitats Extraescolars que duren tot el curs i pretenen complementar la formació escolar, esportiva i en el lleure dels nostres fills i filles.

A més, com associació de mares i pares sóm sensibles a la necessitat de conciliar l'horari escolar i laboral de les famílies i per això intentem aportar solucions avinents com el servei de ludoteca matinal de 7.45 a 9h i també al migdia per preescolar de 12 a13h i per la tarda de 17 a 19 h.

Els mesos de Juny i Setembre oferim servei d' Extraescolars per fer més conciliable l'horari intensiu.

Organitzem xerrades formatives adreçades a les mares i els pares i procurem tractar temes d'actualitat que ens preocupen com a educadors dels nostres fills.

Preparem sortides familiars que donen la oportunitat de conèixer els pares i mares dels amics i companys dels nostres fills (/pícnics, sortides matinals els diumenges ).

Fem festes per als nens i nenes de la nostra escola com la Festa de la Primavera i la Festa d e Final de Curs.

Obsequiem els alumnes de sisè amb una fotografia de grup .

Dotem l'escola de diners per llibres, material,estructures pels patis segons sigui convenient cada curs.

Organitzem conjuntament amb l'escola el projecte de Reutilització de llibres de text.

Dotem els monitors del menjador de jocs per l'entreteniment de la quitxalla.

Ens encarreguem dels guarniments nadalencs que decoren l'escola.

Col·laborem voluntàriament i econòmica en les festes (berenars de coca i xocolata) de l'escola com Carnestoltes, la Castanyada , Jornades esportives de final de curs, etc.


1
Escola Garcia Fossas
Carretera de Manresa,65 · 08700 Igualada · Telf 93 803 00 43