Actualitat AMPA 18-19

Ampa...què fem?

AMPA 2017 / 2018Facebook ampa
Google + ampa
Twiter ampa


CICLE DE XERRADES CREIXER EN FAMILIA

Durant 6 dijous parlarem! Tallets de Créixer en família a l'escola! Cal inscripció prèvia! Us animem a participar

creixer en familia

FESTA INICI DE CURS 2017/18

festa inici de curs

Curs 2016-17

Anem preparant ja el nou curs. A l'apartat d'extraescolars hi trobareu tota la informació necessària així com també els fulls d'inscripció I el full de pagament de quota de l'AMPA i material per aquest curs.


EN RECORD DE LA FINA

fina

Dissabte 4 de febrer ens va deixar la Fina.

La Fina va ser alumne i mare de l'escola. La Fina s'estimava l'escola com la que mes, i durant més de 20 anys ha estat monitora de la nostra ludoteca.

Per les seves mans han passat generacions de nens i nenes del Garcia Fossas . Ella els rebia cada matí amb el seu gran somriure, els ha estimat i els ha ajudat, els ha escoltat i els ha ensenyat amb passió l'increïble món creatiu que portava dins.
I ahir dilluns l'escola estava trista, molt trista.

Durant el matí a les classes tothom, mestres i alumnes, compartien sentiments, vivències i records d'ella . El buit que deixes és massa gran, Fina.


A la tarda , amb un acte molt sentit, sincer i emotiu... tota l'escola hem pensat en la Fina, totes les classes hem pensat en ella i l'hem escrit unes sinceres paraules que hem llegit davant mestres i companys, també han vingut exalumnes que van compartir amb ella moltes estones, i ens han parlat d'ella.


Ens hem reunit al gimnàs de l'escola, l'hem recordat somrient tal com era, l'hem plorat i l'hem donat les GRÀCIES per tot el que ens va donar durant tants anys. I com algú ha dit, ara, quan mirem al cel, trobarem a la Fina , l'estel més brillant, bonic i creatiu.
Perquè t'hem estimat, molt, t'estimem i t'estimarem sempre Fina .


 
Escola Garcia Fossas
Carretera de Manresa,65 · 08700 Igualada · Telf 93 803 00 43
Blocs de l’escola