ACTIVITATS NADALENQUES 2018

Com cada any a l'escola ens visita L'Esmolet i L'Esmoleta, això vol dir que les activitats nadalenques ja estan molt a prop, i a l'escola n'hem fet un munt!!!!

Com cada any a l'escola ens visita L'Esmolet i L'Esmoleta, això vol dir que les activitats nadalenques ja estan molt a prop .

Dilluns al matí arriba el Patge Abdul a l'escola Garcia Fossas. Després del llarg viatge que ha fet l'hem rebut amb molta il·lusió i també amb nervis. Tot escoltant els seus savis consells, nosaltres li hem explicat com ha anat aquest darrer any. Esperem que els hi faci arribar les cartes que li hem donat a ses Majestats els Reis d'Orient, tot esperant amb impaciència la nit màgica del dia 5 de gener.

A la tarda hem gaudit de la representació teatral de Pares del grup Omeo Omeo els quals han convidat també, els nens i nenes de la llar d´infants ”La Lluna”.

El dimecres i el dijous a la tarda alumnes i famílies gaudeixen del Concert de Nadal que prèviament els nens i nenes han preparat amb molta il·lusió.

Durant el matí de dijous cada Cicle realitza diverses activitats per acomiadar el trimestre: Fer cagar el Tió, amic invisible, poema de Nadal, gimcana i esmorzar compartit.

Divendres ens acomiadem de mestres i companys, desitjant que tothom passi unes festes molt genials i esperant retrobar-nos el 2019.

Els infants s'ho han passat d'allò més bé fent molta gresca i xerinol·la!!!

FOTOS ESMOLET

FOTOS PATGE ABDUL

FOTOS TEATRE OMEO OMEO

FOTOS TIÓ ED. INFANTIL

FOTOS TIÓ 1r-2n

FOTOS CONCERT NADAL 2018

VIDEO 1ª PART CONCERT DE NADAL

VIDEO 2ª PART CONCERT DE NADAL

US DESITGEM BONES FESTES!!!

Escola Garcia Fossas
Carretera de Manresa,65 · 08700 Igualada · Telf 93 803 00 43
Blocs de l’escola