l'hora de dinar

GESTIÓ MENJADOR GARCIA FOSSAS CURS 2022 / 2023

GESTIÓ MENJADOR GARCIA FOSSAS CURS 2022 / 2023

Obertura de període de presentació de sol·licituds de participació i proposicions amb uns requisits mínims establerts en el PLEC DE LA GESTIÓ DEL SERVEI DE MENJADOR DE L’ ESCOLA GARCIA FOSSAS CURS 2022 / 2023

 L'objecte del contracte és la gestió del servei de menjador de l’escola Garcia Fossas.

 Descripció de la prestació: Prestació del servei de menjador escolar de l’escola Garcia Fossas, centre amb cuina pròpia

Termini de presentació d'ofertes: 31/05/22 13:00 h via mail a afagarciafossas@gmail.com

 

PLEC PER A PRESENTAR LA PROPOSTA PER A LA CONTRACTACIÓ DE LA GESTIÓ DEL SERVEI DE MENJADOR DE L’ ESCOLA GARCIA FOSSAS CURS 2022 / 2023


Indicacions a tenir en compte

Per fer ús del menjador (ús esporàdic) s'ha d'avisar prèviament a la coordinadora de 9:00 h a 10:00 h del matí presencialment, per correu electrònic a menjadorgarciafossas@gmail.com o al telèfon 620 89 53 49 (només operatiu en horari lectiu) de dilluns a divendres.

Els infants fixos al menjador han de notificar l'absència, pels mateixos canals indicats en el punt anterior, abans de les 10:00 h del matí. En cas contrari, no es descomptarà el dia.

Preu menjador 2020-2021

Preu menjador fix 6,19 €/dia (3 o més dies a la setmana)
Preu menjador esporàdic 6,55 €/dia

No es podrà fer ús del del menjador sense lliurar la fitxa de domiciliació degudament complimentada.

Activitats i Espais

ACTIVITATS QUE ES REALITZEN I ESPAIS DELS QUE DISPOSEM: 

I3: Utilitzem el pati a 2n hora (de 13h-14h), on fem activitats lliures i utilitzem material de sorral ja designat per cada grup o activitats dirigides. I de 14h a 14:50h aproximadament, entrem a l’aula o a l’estància del menjador per fer activitats i jocs de taula. 

Des de I4 a 6è: Utilitzarem el pati com a espai habitual per tots els cursos, on es faran jocs dirigits i lliures. En algunes ocasions utilitzem un espai lliure del menjador, per tal de fer alguna manualitat sinó, aquestes es faran al pati.

 

Els dies de pluja anirem a les aules, com excepció, separant els grups estables en aquella estància i netejant les zones. 

Diferents moments habituals: Pati infantil, pati primària, dies de pluja, raconets d’infantil i a taula!! A cada apartat podreu accedir a les diferents carpetes, on anirem ficant més fotos durant el curs.

 

 

Projecte interrelacionat

Des de l'empresa tenen un projecte propi cada curs i des del menjador interrelacionem aquest projecte i les activitats diàries nostres. El projecte d'aquest curs d'Scolarest és:
«Skoolarestbe curious 21-22»
Des del menjador el que volem és que els infants se'l facin SEU i que siguin partícips en tot allò que es realitza. Així doncs, la decoració del menjador serà una eina per treballar diàriament i durant tot el curs les diferents habilitats a adquirir.

Visita la secció de descarregues per descarregar-te en pdf els documents de normativa, pagament, incidencies, medicament, etc...

Visita la secció descarregues

Atenció a les famílies

A causa de la situació de pandèmia, l'atenció a les famílies aquest any tampoc podrà ser presencial.. Podeu contactar amb la coordinadora, a través del correu menjadorgarciafossas@gmail.com i el telèfon mòbil 620 89 53 49