galeries fotografiques

Històric d'activitats

Vídeo Portes Obertes 2020
2020-04-14 07:27:16

Ens ha tocat quedar-nos a casa. L’escola ha tancat sobtadament, i a dins estoigs, carpetes, jaquetes, treballs ens esperen per la tornada. És temps de confinament a casa, amb la família, aprenent a viure i conviure d'altres maneres. Trobem a faltar el bon dia a peu d'escala, els dijous musicals, els jocs al pati, els secrets, les abraçades ... Però tot i la distància, seguim en contacte. No és el mateix, és diferent, però seguim. Des de l’escola ens envien aquest vídeo, on explica què fan i com ho fan. Aquest any fem portes obertes virtuals!

Veure galeria

Vídeo de la Esther, la Iolanda i la Sara, les “reines” de la nostra ludoteca
2020-04-14 07:08:19

Les monitores de la ludoteca us volem felicitar perquè sou els nostres "Petits Grans Herois" !! Ho esteu fent molt bé !! Us recordem molt i us hem volgut dedicar aquest vídeo!! Un missatge molt bonic ❤️❤️❤️❤️ Gràcies Esther, Iolanda i Sara! Nosaltres també us trobem molt a faltar!!!

Veure galeria

Vídeos Mestres escola Confinament 2020
2020-04-08 08:52:21

Ens ha tocat quedar-nos a casa, l'escola ha tancat sobtadament, i dins ens hem deixat estoigs, carpetes, jaquetes, treballs ... (Que ens esperen a la tornada). És temps d'estar tancats a casa, amb la família, aprenent a viure i conviure d'altres maneres. I la gran família que és la nostra escola s'ha separat, el bon dia a peu d'escala, els dijous musicals, els jocs al pati, els secrets, les abraçades ... Però tot i la distancia, seguim en contacte, no és el mateix, és diferent, però seguim. Els mestres de l'escola ens van enviar aquests vídeos a cada cicle! Gràcies!!!!! Gràcies mestres per acompanyar-nos en aquests moments que ens ha tocat viure a tots plegats, per les trucades i per aquests vídeos d'ànims! Tornarem a omplir l'escola de música, de projectes, de rialles, d'abraçades, de reivindicacions... No sabem quan tornarem, però mentrestant, seguirem fent-nos grans al vostre costat.  

Veure galeria

Extraescolars Artistes
2020-03-06 10:17:33

Diuen per l’escola que els nens i nenes que fan l’extraescolar d’Artistes s’ho passen d’allò més bé! Crear, dibuixar, pintar, y sobre tot, imaginar y somiar. .. això és el fan els nostres petits artistes en aquesta activitat.

Veure galeria

Activitats ludoteca
2020-03-06 10:10:04

El dia a dia de la ludoteca és molt dinàmic, expliquem contes, pintem i fem d'artistes, juguem ... I també tenim temps per .... 😴 Però el que més ens agrada és la complicitat i molta amistat que respirem grans i petits 🥰. També vam celebrar el carnaval, i podem dir que a la ludo som molt "Unicorns"

Veure galeria

Dijous musicals
2020-02-01 10:00:34

Cada dijous portem el piano al pati per rebre nens, nenes, mares, pares, avis, àvies, tiets, tietes ... i començar el dia amb molt de ritme! Els nens i nenes de l'escola són els protagonistes, cantant i tocant música en directe!!!

Veure galeria

Ludoteca 1er trimestre
2020-01-24 16:45:36

Des d'improvisar un llit a fer construccions amb rotllos de paper WC, com no!! Torres de peces de Lego més altes que els mateixos constructors. Està clar que a la ludoteca no s'avorreixen gens. També tenim els fans de pintar tot el que poden i els d'una estoneta d'ordinador .   I els grans de la ludoteca? Estem preparant un concurs de dibuixar i pintar toooot el que tingui a veure amb Harry Potter.

Veure galeria

Artistes 1er Trimestre
2020-01-24 16:39:34

Els artistes abans de festes han treballat de valent i aquí veureu una mostra del que han fet. També, com no, els Tres Tombs ha tingut el seu espai a artistes, fent des de cavalls a carros.

Veure galeria

Sortida familiar a Montserrat
2019-12-09 18:26:20

El passat 5 de maig unes quantes famílies de l'escola vam  anar a Montserrat caminant! Uns vam fer el camí sencer, des d’Igualada fins al Monestir de Montserrat, unes 8 hores aproximadament i uns altres es van afegir a l’esmorzar de les 8:00h a Can Massana, per continuar el camí cap al Monestir des d’allà ( unes 4 hores) Ja estem impacients que arribi la sortida del 2020!

Veure galeria

Pícnic inici de Curs
2019-10-01 10:04:03

  Aquest diumenge ens hem reunit a l’escola per gaudir del tradicional pícnic familiar. Donem així la  benvinguda a les noves famílies, tot passant una molt bona estona. Aquest any, a més, s’ha estrenat la comissió de Bar, segur que serà tot un èxit!

Veure galeria

Cuidem el pati
2019-09-05 10:20:32

Cada inici de curs tenim una "cita" amb el nostre estimat pati. Dediquem una matinal a posar a punt tots els elements del pati, fer manteniment i revisar que tot estigui ok. Grans i petits ens reunim a l'escola per fer-ho. Creiem que és una molt bona manera d'ensenyar als infants a respectar els materials i l'entorn. És un matí molt bonic.

Veure galeria

Sopar final de curs
2019-06-10 11:04:09

  Com cada any acomiadem als nens i nenes de 6è amb el tradicional sopar de final de curs. Aquest any hem estat més de 500 persones! La pista s’ha tornat a omplir de música i color!

Veure galeria

I CROS PER RELLEUS A L'ESTACIÓ VELLA
2019-06-01 10:52:42

El Cros del Garcia Fossas ja és una realitat . Un diumenge de cros molt divertit amb tres circuits preparats per a cada franja d'edat, música i una bossa per a tots els participants.... Gràcies a Supermercats Supermas per les aigües, la fruita de L'Hort de L'avi, els mitjons de Punto Blanco, les samarretes de Ferreteria Jorba Solà, el Caldo Aneto Natural, la coca del Forn Alemany, la retolació de 4M Visual Estudi, els dissenys del Sergi Martin , la sonorització d'Events, les cintes per marcar els circuits de Four Factors Sportwear i la difusió de la cursa del Periódico I gràcies a tots els que feu possible aquest i cros per relleus del Garcia Fossas.

Veure galeria