l'hora de dinar

Servei de menjador

A causa del COVID-19 i per mantenir una bona organització s’ha hagut que variar la manera d’atendre a les famílies. Podeu consultar el PLA D’ORGANITZACIÓ 2020-21 en l’apartat descàrregues del web

 

El menjador de l'escola comprèn els horaris de 12:00 h a 15:00 h del migdia. És gestionat per una empresa, Scolarest (dins d'Eurest Catalunya gestionen el menjador de 22 centres escolars de l'Anoia), contractada pel Consell comarcal de l'Anoia des de l'abril del 2014.
A l'escola tenim cuina pròpia per preparar els àpats diaris.

El nostre objectiu principal és que els infants es desenvolupin d'una manera integral al menjador. Això comporta tenir en compte diferents objectius generals:

- Adquirir hàbits socials pertinents
- Adquirir hàbits d'higiene
- Adquirir hàbits alimentaris

L'equip de menjador està format per una coordinadora (encarregada de l'atenció directa a les famílies, coordinar l'equip de monitors/es, planificar els espais i les activitats, contacte amb l'escola, gestió de les incidències i dels tiquets/rebuts de les famílies), els monitors/es i un equip de cuina format per una cuinera i una ajudant.

Podeu consultar el menú del mes de març en els  següents enllaços:

 

Petits

Dinem una mitjana de 60 nens diaris, tot i que els dimecres i divendres arribem  fins a 70 usuaris a infantil. Dinem en un o dos torns en funció dels infants que es quedin a dinar aquell dia.

Si fem un torn, mengem a les 13:00 h, si en fem dos, un torn menja a les 12:00 h i l'altre a les 13:00 h. La resta d'estona realitzem activitats dirigides i lliures, racons, jocs, contes i tallers relacionats amb l'època que ens trobem.

Cada curs realitza tallers diferents adaptats a les edats.

A Infantil funcionem conjuntament però cada curs té la seva monitora de referència:

La Toñi P3, la Montse a P4, la Cristina a P5  i la Carolina com a coordinadora.

A P3 el ritme és una mica diferent, el primer trimestre serveix d'adaptació al nou espai, al nou menjar, a compartir amb companys/es més grans i adaptar-se al nou ritme escolar. Després de dinar fem migdiada, però a partir del segon trimestre ja només descansaran a la classe sense estirar-se per anar agafant el ritme progressivament.

Els infants que vénen de piscina mengen només arribar, aproximadament a les 14h.

Monitors i monitores

Toñi - P3

Montse - P4

Cristina - P5

Carolina - Suport Infantil

Mitjans i grans

Dinem una mitjana de 90 nens diaris, però els dimecres i divendres arribem a ser entre 115-120 usuaris de primària.Mengem repartits en tres torns (de 12 h a 13 h, de 13 h a 14 h i de 14 h a 15 h), un torn per cada cicle.

1r: amb la l'Angels com a monitora.

2n : amb la Paqui de monitora

3r amb la Yolanda

Els nens i nenes de 4t amb la Iolanda

5è i 6è: amb l'Alina com a monitora i el Dani  de suport

Els alumnes de primària ajuden a parar taula, en alguns casos, i es reparteixen les tasques de fregar, escombrar i pujar cadires diàriament.

 

Monitors i monitores

Angels - 1r

Paqui - 2n

Yolanda - 3r

Iolanda - 4r

Alina - 5è i 6è

Dani - Suport 5è i 6è

Cuina i sala

La Noelia és la vetlladora que ens acompanya també durant les hores de menjador.
L'equip de cuina està format per la Maribel (la cuinera) i la Yolanda (la seva ajudant)

La Carolina és la coordinadora de menjador.

Maribel - Cuinera

Yolanda - Ajudant de cuina

Noelia - Vetlladora

Carolina - Coordinadora Menjador


Indicacions a tenir en compte

Per fer ús del menjador (ús esporàdic) s'ha d'avisar prèviament a la coordinadora de 9:00 h a 10:00 h del matí presencialment, per correu electrònic a menjadorgarciafossas@gmail.com o al telèfon 620 89 53 49 (només operatiu en horari lectiu) de dilluns a divendres.

Els infants fixos al menjador han de notificar l'absència, pels mateixos canals indicats en el punt anterior, abans de les 10:00 h del matí. En cas contrari, no es descomptarà el dia.

Preu menjador 2019-2020

Preu menjador fix 6,12 €/dia
Preu menjador esporàdic 6,49 €/dia

No es podrà fer ús del del menjador sense lliurar la fitxa de domiciliació degudament complimentada.

Activitats i Espais

Cada cicle té assignats els seus espais (pati, menjador, gimnàs, classe) repartits en diferents torns per tal de no coincidir tots els cursos al mateix moment.

A cada espai realitzem activitats dirigides (esports, teatre, jocs de taula, activitats de manipulació, tallers, dinàmiques, contes, pel·lícules, etc.) per gaudir al màxim de l'estona de menjador.
El menjador és més que un espai on anar a dinar.

Projecte interrelacionat

Des de l'empresa tenen un projecte propi cada curs i des del menjador interrelacionem aquest projecte i les activitats diàries pròpies.

El projecte d'aquest curs d'Scolarest és: «Scolarest amb les famílies»

Visita la secció de descarregues per descarregar-te en pdf els documents de normativa, pagament, incidencies, medicament, etc...

Visita la secció descarregues

Atenció a les famílies

L'atenció a les famílies es fa presencialment els dilluns, dimecres i divendres de 9:00 h a 9:30 h a l'entrada del gimnàs de l'escola. També podeu contactar amb la coordinadora, a través del correu menjadorgarciafossas@gmail.com i el telèfon mòbil 620 89 53 49