l'hora de dinar

Dia a dia del menjador

El curs ha començat amb moltes incorporacions al menjador i la família ha crescut més respecte a l'any passat, sobretot a infantil. Els dimecres i divendres són els dies de la setmana amb més afluència d'usuaris a menjador;  amb una mitjana de 70 usuaris infantils i fins a 120 de primària , això ens ha suposat una reorganització dels espais per mantenir la qualitat i la bona atenció que hem intentat oferir fins ara.

Cada cicle té assignat els seus espais (pati, menjador, ludoteca, classe) repartits en diferents torns, per tal de no coincidir tots els cursos al mateix moment. A cada espai realitzen activitats dirigides (esports, jocs, tallers, racons, dinàmiques, pel·lícules, etc.) per tal de gaudir de l'estona de menjador però també disposem d'estona lliure.

Activitats menjador
2020-03-06 10:02:36

El dia a dia a menjador és un no parar, el MENJADOR és un espai per menjar, però també és un espai per continuar educant. JUGUEM AL PATI, fem activitats més tranquil·les , JOCS de taula, pintem, expliquem contes, fem legos … i també ens movem al GIMNÀS.

Veure galeria

Carnaval al menjador 19 / 20
2020-02-26 19:06:12

El divendres 21 vam celebrar carnaval amb tota una bona colla d'infants, ni més ni menys que uns 60 infants d'infantil i uns 140 de primària. Ens vam guarnir amb les peces fetes dies anteriors i amb música al pati i el ritme en el nostre cos, vam fer una cavalcada amb el nostre vaixell dels "Mariners cuiners" i la capsa de les "Menjaduixes". Desitgem que tots els peques hagin gaudit perquè nosaltres ho vam fer veient-los!!!

Veure galeria

Comportament Exemplar
2020-02-26 19:03:49

Comportament exemplar durant tot el curs, tant grans com petits, valoren com ha anat el dia des de diversos punts de vista: neteja el menjador, respecte del material, respecte als companys, respecte a les monitores i comportament a l'hora de dinar. D'aquesta manera poden reflexionar sobre les actituds pròpies , i les dels companys, per tal de canviar allò que no sigui correcte, o seguir amb l'actitud adequada. Aquí teniu les fotos dels diferents guanyadors i de com fem el recompte.

Veure galeria

Menjador pasa a cuina!
2020-02-15 19:10:09

El dijous 13 de febrer els peques van visitar la cuina, una activitat anomenada "Menjador passa a cuina", i van poder aprendre, apreciar i descobrir el món de la Maribel, la nostra cuinera! Ella amb molt de gust els hi va explicar, a cada grup que va entrar, els diferents estris que utilitza, com els utilitza, la distribució de la cuina i la resta d'espais. Uns moments de descobriment , molts dels insfants es quedaven amb la boca oberta. Activitat proposada per Scolarest a tota la comunitat de menjadors.

Veure galeria

FISH REVOLUTION
2020-02-15 10:58:09

Tal i com indica el menú de febrer, el proper dimarts dia 18 , fem una Jornada Gastronòmica anomenada El Xef del Mar-Ángel León. A Scolarest portem més d’un any treballant amb un projecte molt ambiciós per tal de continuar millorant l' alimentació dels nens a les nostres Aula Menjador. En especial, volem incrementar la ingesta de peix en els nostres menús. Per  poder desenvolupar aquest projecte ens varem posar en contacte amb un gran expert amb tots els productes del mar; Ángel León, anomenat El Xef de Mar, propietari i xef del Restaurant APONIENTE,  amb 3 Estrelles Michelin. SCOLAREST, conjuntament amb Ángel León, i Pescanova hem treballat d’una manera diferent per entendre el mar i el peix. En aquesta primera etapa volem traslladar-vos aquesta feina  presentant en el menú del mes de febrer les nostres TALLARINES de PEIX, on  l’ingredient principal és el Lluç en un 70%, sense gluten i elaborat exclusivament amb productes naturals. Us deixem la  Ponència que va fer l’Ángel León al Congrés de Madrid Fusión

Veure galeria

Treballem l'empatia
2020-02-02 19:08:38

Durant la setmana del 27 al 31 de gener vam treballar el dia de l'empatia, proposat per Scolarest per totes les escoles amb les quals treballen, on vam explicar que vol dir aquesta paraula tan important, seguidament van escriure una paraula o frase positiva dedicada a un company o companya aleatòriament i qui volia ho podia decorar, per finalitzar cada grup va llegir els diferents peixets i es van penjar a la peixera. Va ser una activitat on els monitors i monitores també vam participar perquè tots sabem la importància que té el reconeixement envers els altres!

Veure galeria

Dia Escolar de la No Violència i de la Pau
2020-02-01 09:48:22

Cada 30 de gener, des de 1964, se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Gandhi el dia que es commemora l’aniversari de la seva mort.

Veure galeria

Tradicional dinar de Nadal
2020-01-26 07:57:07

I, com és tradició, al menjador acomiadem el primer trimestre  amb l'esperat Dinar de Nadal, amb tots els companys i companyes, comencem les festes de Nadal d'una manera especial.

Veure galeria

Festes: Nadal i Castanyada
2020-01-18 14:47:48

Durant el primer trimestre hem pogut gaudir de tallers relacionats de la castanyada-Halloween i el Nadal. Per Nadal, a part de fer els nostres propis tallers individuals, hem fet entre tots els cursos l'arbre de desitjos i una postal de Nadal per fer intercanvi amb una altra escola . I, com no podia ser d'una altra manera,  hem gaudit de l'esperat dinar de Nadal amb tots els companys i companyes d'una manera molt  especial.

Veure galeria

El dia dels "DRETS DELS INFANTS"
2020-01-18 14:45:49

Aquest primer trimestre també hem celebrat el dia dels "DRETS DELS INFANTS". Cada grup, després de llegir els drets dels infants, hem fet una activitat diferent: parlar d'aquests drets, activitats cooperatives, explicat un conte i dibuixat.

Veure galeria

La setmana del Xef
2020-01-18 14:43:55

Hi ha hagut una setmana del "RECONEIXEMENT AL XEF". El  personal del menjador  s'ha vestit per a l'ocasió i els infants  han fet un dibuix de la Maribel, la cuinera, i un mural amb diferents frases i dibuixos agraint el seu treball.

Veure galeria

Hotel Transilvània al Garcia Fossas
2019-12-09 17:22:19

Des del menjador el que volem és que els infants se'l facin seu i que siguin partícips en tot allò que es realitza. Així doncs, la decoració del menjador serà una eina per treballar diàriament i durant tot el curs per desenvolupar  diferents habilitats. Com a segon any consecutiu, el nostre fil conductor està relacionat amb una pel·lícula! Hem fet un concurs per decidir com decorem el menjador, i hem decidit la temàtica  de la pel·lícula..."Hotel Transilvània", una proposta del grup de 1er . El segon grup guanyador ha estat el grup de 2on , amb unes postres ben especials.  

Veure galeria