coneix-nos millor

Presentació de l'AFA

Qui som?

L'AFA és un moviment associatiu de famílies d'alumnes que pretén defensar el model educatiu d'escola pública tot col·laborant amb la Comunitat Educativa.

Com associació de famílies som sensibles a la necessitat de conciliar l'horari escolar i laboral de les famílies i per això intentem aportar solucions adients com el servei de ludoteca matinal a partir de les 7:30h, oferint activitats extraescolars de qualitat de 12.00h a 13:00h i de 17:00 a 19:00h 

Per a què serveix l'AFA?

Les famílies de l'AFA treballem voluntàriament amb l'escola per oferir idees, dinamitzar i desenvolupar models de projectes educatius de qualitat. Treballem conjuntament amb els mestres, les entitats i les administracions públiques per fer dia a dia millor l'educació dels nostres fills i filles.

Com ser soci de l'AFA?

Per ser soci de la nostra AFA i poder gaudir dels avantatges que suposa ser integrant actiu només cal pagar 25 euros l'any escolar per família

Ser soci permet accedir a alumnes, pares i mares a totes les activitats que organitza l'AFA

Què fem?


1.

Els mesos de juny i setembre adaptem els serveis d'extraescolars per fer més conciliable l'horari laboral amb l'horari intensiu.

2.

Organitzem xerrades formatives adreçades a les famílies, la comunitat educativa i la ciutat, procurant tractar temes d'actualitat que ens preocupen com a educadors dels nostres fills.

3.

Preparem sortides familiars que ens donen l'oportunitat de conèixer els pares i mares dels companys dels nostres fills (pícnics, sortides matinals els diumenges, caminades, etc.)

4.

Fem festes per als nens i nenes i les famílies de la nostra escola com la Festa de la Primavera o la Festa de Final de Curs. Creem espais de trobada fora de l'horari escolar.

5.

Cada any, acomiadem als alumnes de sisè amb una fotografia de grup amb tots els seus companys i un record del seu pas per l'escola.

6.

Fem aportacions econòmiques a l'escola: llibres, material, estructures..., etc. segons sigui convenient cada curs en funció dels seus projectes.

7.

Organitzem conjuntament amb l'escola el Projecte de Reutilització de llibres de text.

8.

Donem suport a la tasca de l'equip de menjador col·laborant amb ell mitjançant l'aportació de material per ajudar a oferir una estona de menjador de qualitat, el menjador també educa. Tanmateix, la comissió de menjador vetlla per mantenir la qualitat del servei als màxims.

9.

Ens encarreguem dels guarniments  que decoren l'escola; celebrem amb pancartes i llums exteriors el Nadal, Sant Jordi ..

10.

Col·laborem de manera voluntària amb les nostres mans  i amb aportacions econòmiques per les festes de l'escola com el carnestoltes, la castanyada, les jornades esportives de final de curs, projectes nous, material, etc.

L'AMPA Garcia Fossas organitza activitats extraescolars que duren tot el curs i pretenen complementar la formació escolar, esportiva i en el lleure dels nostres fills i filles.

Coneix les activitats que organitzem