Dinar ” amagat”

Unes pistes trobareu, pel dinar del divendres que gaudireu!!!

El DINAR AMAGAT, és una activitat on han de buscar totes les peces de les fotografies per tal de saber que dinarem el divendres de carnaval!!!

Fem la nostra vinagreta

Ser partícip del nostre menjador, ens dona oportunitats increïbles per gaudir del que fem!
La vinagreta que hem fet, serà part del dinar d’aquest divendres. Qui vulgui, podrà posar-se una miqueta a l’amanida i tastar la super vinagreta que ha fet!

Servim-nos a I3 I4

De mica en mica anem introduint el projecte Servir-nos amb els menuts d’Infantil 3 i 4.
Enhorabona, peques!!! Cada dia aneu adquirint molta més autonomia al menjador

Servir-nos com a casa

🍽️🍽️Nou curs, nous projectes!!!

🍽️Des del menjador hem iniciat el projecte “Servir-nos com a casa”😃
🥦Aquest projecte s’ha engegat des d’Infantil 5 a 6è de Primària, on els infants participen plenament en 🍽️parar taula, 🫕servir-se el dinar i 🍽️recollir taules.

😃Tots teníem ganes de començar perquè, els infants desenvolupen autonomia👦, autoregulació 👧i se senten partícips d’una pràctica tan comuna i a la vegada tan enriquidora.🥦🥑🥝🥚
.
🤩🤩I destaquem que és sorprenent com els més petits, Infantil 5, han rebut amb alegria i implicació aquest projecte!
Us ho recomanem 100%!
.
🤩🤩Tenim un equip de menjador que ha apostat molt fort i ja des d’inici de curs ha estat treballant de valent per desplegar aquest projecte al nostre menjador.❤️ Gràcies per l’esforç i per fer-ho possible! ❤️

Be Fun Nadal

Unes festes tant desitjades s’apropen i com no podia faltar, una activitat han preparat. A part, decorem el menjador, tant infantil com primària amb un arbre ple de desitjos per un feliç any.

Let’s day

Anem celebrant els diferents aniversaris fent-los sentir especials o el dia del seu aniversari o al finalitzar el mes!

Fish revolution

Durant tot el curs anirem treballant els diferents peixos, mitjançant el projecte Fish revolution i mensualment construirem el projecte.

Stop food waste

Qui és qui? Esbrinem en quin container va cada deixalla.

Infantil 4 i infantil 5 van sortir a “visitar” els contenidors de davant de l’escola i primària han fet diferents activitats per tal d’aprendre i conscienciar on va cada deixalla.

BE FUN

La tardor arriba i, amb ella, l’oportunitat de decorar i fer activitats relacionades tant de la castanyada com de Halloween. Infantil fan activitats de la castanyada i primària les fan de Halloween. Terroríficament, hem decorat el menjador!!