Dijous Musicals

La comissió de dijous musicals, formada per pares i mestres,  és la culpable que cada dijous al matí, a l’entrada de l’escola, nens i nenes toquin instruments i cantin en viu i directe. També són els culpables de la recuperació de l’antic piano que teníem a l’escola.

 

Montserrat

Has pensat alguna vegada anar a Montserrat caminant? T’agradaria fer-ho amb altres companys/es i passar una bona estona caminant i gaudint d’ aquesta muntanya màgica?

La comissió Montserrat organitza cada any una sortida familiar a la muntanya màgica, amb recorreguts adaptats per a tota la família!

Xadall

La comissió de xandall  ha dissenyat el projecte de canvi de xandall de l’escola durant el 2019.

Fons Social

La comissió social està formada per representant de famílies i la direcció del centre. Es tracta d’una comissió que penja del Consell escolar. Aquesta comissió gestiona un fons comú per tal de facilitar l’accés al material i sortides escolars a tots els infants. la gestió és interna i confidencial.  L’objectiu; igualtat d’oportunitats per  tots els infants del centre.

Teatre Pares i Mares

A l’escola tenim un grup de teatre de pares, que preparen diverses obres i que es fan al llarg del curs, així com també altres petits divertiments per amenitzar les festes que s’organitzen a l’escola. Assagen un dia per setmana i s’ho passen d’allò més bé! La comissió també recolza i supervisa la feina de les monitores del teatre escolar. Si t’agrada escriure guions, actuar, fer decorats, cantar, ballar, fer representacions per als nens de l’escola…uneix-te a La Companya Teatral “Omeo-Omeo” del Garcia Fossas!

Menjador

La comissió de menjador dona suport als responsables del dia a dia del menjador. També controla que les condicions del contracte del servei de menjador es compleixin i vetllen, juntament amb les monitores i direcció de l’escola , per al bon funcionament del servei

Voluntaris

Voluntaris és un grup de WhatsApp format per pares i mares de l’escola que , de manera puntual, poden donar un cop de ma. Apunta’t!

Pati

De forma conjunta, AFA i escola s’encarreguen de projectar les millores que els patis de la nostra escola necessiten. La comissió vetlla pel manteniment de les estructures i elements del pati.

Teatre

La comissió de teatre dona suport a l’extraescolar de teatre. La feina és ajudar als monitors amb el que necessitin i organitzar amb suport logístic en l’organització de la jornada de teatre infantil dels nens i nenes de l’escola a l’Ateneu.

Anglès

La comissió d’anglès organitza activitats per les famílies de l’escola.

L’objectiu es fer arribar l’anglès a totes les famílies, passar una bona estona mirant una pel·lícula, fent pastissos… tot practicant anglès en família.

També dona suport a les activitats extraescolar d’anglès i actualitza els continguts d’anglès a la pàgina web.

Si tens un bon nivell d’anglès anima’t i fes alguna de les sessions de la comissió!